• Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Káva

Pražená zrnková káva

Bio Espresso NicaMex

100% vysokohorská arabica.

Tato směs vysoce jakostních odrůd kávy Arabica z Nikaragui a Mexika pochází z kontrolované ekologické produkce. Káva se vyznačuje nízkou kyselostí. Speciální postup při pražení dodává kávě výrazné aroma.

Hmotnost:   200g

 


Pražená mletá káva

Bio Langani Moka

Jedinečná káva (Sidamo-Etiopie).

LanganiKáva z Etiopie patří k nejproslulejším a nejlepším kávám světa. Káva Langani je pěstována zemědělci ze sdružení Shileko a Telamo. Svou bohatou a silnou chuť získává díky úrodné vysokohorské půdě, vlhkému klima a vynikající péči v průběhu pěstování. Plantáže se rozkládají v blízkosti řeky Mirgo, která zásobuje zemědělce dostatečným množstvím čisté vody, což je pro pěstování kvalitní kávy nezbytné.

Káva Langani je arabica tříděná propíráním. Je známá svou chuťovou vyvážeností. Tato káva okouzluje chutí, která má květinové odstíny připomínající jasmín společně s lehkým odstínem čokoládové chuti. Znalci rozeznávají i chuť meruněk. Tato káva zanechává nesmírně příjemný dojem díky své nezaměnitelně oblé chuti (tělnatost), koncentraci jemných vůní a dlouhé dochuti.
 
Hmotnost: 250g 


Tzul Tacca

Káva z Guatemaly. 100% arabika, pražená, mletá.

tzul takkaKáva Tzul Tacca je čistá arabika, pěstovaná guatemalskými indiány ze sdružení FEDECOCAGUA na úpatí sopky El Fugo ve výšce 1000 – 1400 m.n.m. Úpatí sopky El Fugo poskytuje kávovníkům výjimečnou půdu, bohatou na minerály. Právě tyto vynikající podmínky spojené se pečlivostí, kterou výrobě kávy věnují všichni, kteří se na ní podílejí, od okamžiku sázení až po pražení, dodávají konečnému výrobku líbezné aroma a výraznou chuť.Ochranná známka Max Havelaar je zárukou, že byla káva vyrobena a uvedena na trh v souladu s mezinárodními normami Fair Trade, která zajišťují především spravedlivou výkupní cenu pro pracovníky z rozvojových zemí.

                                         Hmotnost: 250g
                                 


Bio mletá výběrová káva Espresso

Bio mlet vbrov kva Espresso 250 gmaly

Výběr Fair Trade kávy z různých zemí umožnil vznik speciální směsi ideální k přípravě espressa v šálku či kávovaru s klasickým filtrem. Při pražení kávových zrn byl zvolen takový postup, aby se rychle uvolnilo aroma, které dodává této kávě jedinečnou chuť. Praženo v pražírně Notre Avenir v Bain-de-Bretagne, která zaměstnává handicapované osoby, a baleno ihned po upražení. Káva si tak uchovává svou čerstvost, aroma i chuť.

 Hmotnost: 250 g
                         

 


 

Rozpustné kávy

 

 Bio Caf Intensiv instant - 100 gBio Caf instant - 100 g zmenseno 



Bio Espresso NicaMex

100% vysokohorská arabica.

Tato směs vysoce jakostních odrůd kávy Arabica z Nikaragui a Mexika pochází z kontrolované ekologické produkce. Káva se vyznačuje nízkou kyselostí. Speciální postup při pražení dodává kávě výrazné aroma.

Kód produktu:     ni2-13-253
Hmotnost:   200g
Cena:   119,- Kč 


Aktualizováno Čtvrtek, 21 Leden 2016 10:54  

Jak jste spokojeni s nabídkou bio produktů ve vašem okolí?